growth track

The River Discipelschap structuur

Wij willen zien dat jij jouw potentieel realiseert!

A - Attend (aanwezig zijn)

Of het nu gaat om één van onze zondagse diensten, events of zelfs onze Home Group samenkomsten; we willen er zeker van zijn dat jij je welkom voelt. The River Amsterdam is een plek waar jong en oud uit elke cultuur een thuis kan vinden. We zijn een kerk in beweging waar je niet alleen over God zult horen, maar waar je hem persoonlijk leert kennen. Als je geplant word belooft Gods woord dat je tot bloei zult komen en je stevig geworteld en gegrond zult worden (Psalm 92:13). 

B- Basics

Wil je groeien in je relatie met God? Heb je vragen over Gods Woord? Neem dan deel aan onze “Basics Classes” waar je verder kunt groeien in je geloof! Het is een lessen serie van 6 donderdagavonden waarbij je een goed fundament ontvangt over verscheidene onderwerpen. Dit is tevens een goede gelegenheid om onze leiders te ontmoeten die je kunnen helpen d.m.v. mentorschap, bemoediging en ondersteuning in je wandel met God. Tijdens deze lessen behandelen we elke week een belangrijk onderwerp dat deel is van de basis van ons geloof. Je zult bekwaam worden gemaakt voor je dagelijkse wandel met God en krijgt ook de mogelijkheid om vragen te stellen en antwoorden te krijgen uit het Woord van God. 

C-Connect

Wij geloven in de kracht van verbondenheid aan een lokale kerk en houden er van om onze River familie te zien groeien door het verwelkomen van nieuwe leden! We hebben een les voor nieuwe leden genaamd “Connect with us.” Dit is voor jou de mogelijkheid om de visie van de kerk te horen, de voorgangers Ben en Jacky te ontmoeten en om meer te horen over hoe je lid kan worden van The River Amsterdam. 

Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat we een familie zijn en we houden er van om samen door het leven te gaan. Tijdens de “Connect with us” leer je over de verschillende gebieden in de kerk waar jij de mogelijkheid krijgt om te groeien als nieuw familielid van The River. 

 

D-Dreamteam

Elk lid van het lichaam van Christus heeft een specifiek doel en plaats in het huis. We geloven dat God JOU kan gebruiken in de lokale kerk om de handen en voeten van Jezus te zijn in dit land. Als je lid bent geworden van The River hebben wij verschillende teams (van KIDS Church tot Media en velen anderen) waar je in kan dienen tijdens onze zondagse diensten. 

Deze verschillende teams zijn waarlijk Dream Teams die samen werken om het doel te bereiken! We zien individuele leden groeien omdat ze simpelweg deel worden van één van onze Dream Teams en God ze kan gebruiken door hun unieke gaven en talenten. De Dream Teams zullen bijdragen aan het ontplooien van jouw potentie en het is een plek waar vriendschappen geboren worden. 

E-Emerging leaders (opkomende leiders)

Emerging Leaders is een cursus specifiek voor geselecteerde Dream Team leden die er klaar voor zijn om een leidende rol op zich te nemen in The River Amsterdam. Dit is de plek waar de volgende generatie Home Group leiders en Dream Team leiders worden toegerust!

Een belangrijke pijler in de visie van The River Amsterdam is dat we leiders van de toekomst trainen en oprichten. Dit zijn de leiders die alle verschillende invloedsferen beïnvloeden, het verschil maken en het licht zijn die ze geroepen zijn te zijn. De meeste mensen zijn geen geboren leider, maar worden grote leiders doordat ze worden ontwikkeld. Emerging Leaders is de plek waar leiderschapsvaardigheden gescherpt worden voor een maximale impact in deze wereld door het evangelie van Jezus Christus.