Home Group

Onze Home groups zijn een geweldige manier om connecties te maken en relaties te bouwen 

Onze jongvolwassenengroepen (leeftijd 22-35 jaar) zijn in Amsterdam-Zuid & Amsterdam-Javaeiland. Onze jongvolwassenengroepen bieden een mooie gelegenheid om connecties te maken, relaties te bouwen en om samen met anderen, die dezelfde passie voor Jezus hebben, te spreken over de dingen van God! 

Onze familiegroep in Almere wordt geleid door Michael en Leah Jebb en is voor iedereen die in de buurt van Almere woont. Geniet van een geweldige tijd van doordeweekse gezelligheid met River gemeenteleden buiten Amsterdam. 

Deze familiegroep is voor alle “Noorderlingen” en wordt geleid door Tim en Shanna Veerman. De groep komt om de week op woensdagavond samen in Volendam. Kom en word bekrachtigd en bemoedigd door deze geweldige Home Group!

Deze groep, onder leiding van Prisca Artist en Sandra Koomen komt om de week op woensdagavond samen in Amsterdam-IJburg en is altijd een geweldige tijd voor gezelligheid speciaal en alleen voor dames. 

Bij deze groep voor diepere studie gaat het allemaal om Bijbelstudie met andere gepassioneerde gelovigen die er van houden om diep in Gods woord te duiken. Deze Home Group komt om de week op woensdagavond samen in Amsterdam-Oost en wordt geleid door Cyprian Muchoki. Tijdens deze avonden is er volop ruimte voor het vragen van prangende vragen om meer inzicht en openbaring te ontvangen m.b.t. het Woord van God.