Kerk Amsterdam Zuidoost

.

.

.

.

.

.

.

The River kerk Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar een Kerk in Amsterdam Zuidoost? The River Amsterdam is een snelgroeiende, internationale en hedendaagse kerk in Amsterdam Zuidoost. We willen je graag van harte uitnodigen om The River Amsterdam kerk te bezoeken in Amsterdam Zuidoost! 

Zondag om 12:30 en 18:00.

Elke zondag houden we kerk diensten in Amsterdam Zuidoost op zondag middag om 12:30 en zondag avond om 18:00. Je bent van harte welkom om ons in een van deze diensten te bezoeken! De diensten van 12:30 zijn in het Nederlands, en de diensten om 18:00 zijn in het Engels.

 

Kerk Amsterdam Zuid? Of Kerk Amsterdam Oost? 

The River Amsterdam Kerk is geleden in Amsterdam Zuidoost aan de Joop Geesinkweg 313, 1096 AW Amsterdam. Sommige mensen zouden zeggen: ”The River is een kerk in Amsterdam Oost”. Anderen zouden weer zeggen: ”Je vindt The River in Amsterdam Zuid”. Eigenlijk is het allebei correct.

Adres: Joop Geesinkweg 313, 1096 AW Amsterdam

Onze kerk is gesitueerd zowel in Amsterdam Zuid als Amsterdam Oost. Om deze reden wordt dit gebied waar onze kerk zich bevind ook wel Amsterdam Zuidoost genoemd. Of je nou op zoek bent naar een kerk in Amsterdam Oost, een kerk in Amsterdam Zuid, of een kerk in Amsterdam Zuidoost, je vindt ons bij jou in de buurt! Je bent aan het juiste adres bij The River Amsterdam.

Over The River Kerk Amsterdam Zuid Oost

Krachtige Aanbidding

In de River Amsterdam maken we elke zondag ruim de plaats voor aanbidding. Ondersteund door een getalenteerde band, zingen we samen liederen van lofprijs en aanbidding tot onze God.

Elke zondag aanbidden we onze Heer Jezus Christus in Geest en Waarheid. De liederen die we samen zingen zijn Bijbelgetouw en gezalfd met de Geest van God. Bezoek een van onze diensten en ervaar krachtige aanbidding!

Want God is Geest, dus wie hem aanbidt, moet dat doen in geest en in waarheid.” – Johannes 4:24

De liederen die we zingen zijn een selectie van Nederlandstalige en Engelstalige liederen. De teksten worden getoond op de beamer schermen zodat je relatief gemakkelijk mee kan zingen. 

Internationale Kerk

The River Amsterdam is een internationale kerk in Amsterdam Zuidoost. We zijn een multiculturele gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt. Tientallen landen en afkomsten zijn gerepresenteerd in The River.

Er wordt zowel Engels als Nederlands gesproken in The River. De kerkdienst van 12:30 is in het Nederlands en de dienst van 18:00 is in het Engels.

”Hierna zag ik en zie, een grote menigte, die niemand tellen kon, uit alle naties, stammen, volken en talen, stond vóór de troon en vóór het Lam, bekleed met witte gewaden en palmtakken in hun hand.

En zij riepen met een luide stem: De verlossing is van onze God, Die op de troon zit, en van het Lam!” – Openbaring 7:9-10

Voor de hele familie

We zijn een kerk gemeenschap waar de hele familie zich thuis kan voelen.

Jong en oud zijn vertegenwoordigd. Kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen, senioren – je vindt elke leeftijdsgroep in The River. 

Voor kinderen zijn er speciale programma’s waarin kinderen in hun geloof kunnen groeien en Jezus kunnen leren kennen.

Voor meer informatie over The River vindt u in het hoofdmenu bij OVER ONS. Hier kunt u meer te weten komen over Onze Kerk, Onze Pastors, Onze Visie en Wat Wij Geloven.

We willen u nogmaals hartelijk uitnodigen om ons zondags te bezoeken om 12:30 of 18:00 aan de Joop Geesinkweg 313, 1096 AW Amsterdam. Tot ziens!